Rollespill fra Relic?

Skaperne av Company of Heroes og Warhammer 40 000: Dawn of War ser ut til å jobbe med et rollespill.

Nettstedet Firingsquad har øynene med seg, og oppdaget at utvikleren bak titler som Company of Heroes, Warhammer 40 000: Dawn of War og Homeworld søker etter to nye ansatte. Disse skal imidlertid ikke jobbe med strategispill, som er sjangeren Relics er vant med.

De to stillingsannonsene har nå blitt fjernet, men den første av dem søkte etter erfarne og motiverte seniordesignere som skulle jobbe med Relics nye "rollespillprosjekt". Den andre søkte etter samme type ansatt, men her var det snakk om å bli en del av "Relics MMO-team".

Dette vil med andre ord si at Relic jobber med et rollespill. Om dette blir et massivt flerspillerrollespill eller ikke er uklart, men hvis det er et enspillerspill, er det da også tydelig at Relic har et annet massivt flerspillerspill på vei (det spesifiseres altså ikke om det er snakk om to ulike prosjekter).

Uansett hva som er tilfelle, er det klart at Relic er på vei inn i nytt territorium. Denne suksessrike utvikleren har til nå jobbet nesten eksklusivt med strategispill (samt Xbox 360-spillet The Outfit), og har aldri utviklet noen massive flerspillerspill eller rollespill. Relic eies forøvrig av THQ.

Siste fra forsiden