Rollespillet Child of Light får lanseringsdato

Blir som et levende maleri, ifølge Ubisoft.

Child of Light
Ubisoft

Det kommende rollespillet Child of Light ser ut til å bli noe litt utenom det vanlige. Da spillet ble avslørt under GDC-messen i august i fjor ble det beskrevet som et «spillbart dikt» inspirert av japanske rollespill fra 90-tallet, og blir både en sideskrollende og visuelt slående affære.

Lekker grafikk.

Child of Light utvikles av Ubisoft Montreal, studioet bak blant annet Far Cry 3 og Assassin's Creed-spillene, og skal visstnok bygges rundt samme lest som det svært kritikerroste plattformspillet Rayman Legends.

Om dette konseptet høres spennende ut kan Ubisoft nå melde at ventetiden ikke blir særlig lang. I en fersk pressemelding opplyser selskapet nemlig at den europeiske lanseringsdatoen blir 30. april.

Interaktivt maleri

Videre bekreftes det at spillet slippes som digital nedlastbar tittel på samtlige plattformer, det vil si Windows, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 og Wii U.

Todimensjonalt rollespill. (bilde: Ubisoft)
Ubisoft

I pressemeldingen utbroderer også Ubisoft selve spillkonseptet, og kan blant annet meddele at Child of Lights visuelle stil skal forestille et «interaktivt maleri», og at spillet er en slags ny vri på klassiske eventyrfortellinger.

I spillet styrer du et barn ved navn Aurora, som er kidnappet fra hjemmet sitt og må prøve å finne veien hjem igjen ved å utforske en verden full av mystikk, løse gåter og delta i turbaserte kamper. Se for øvrig den ferske traileren av spillet under.

I mellomtiden får Ubisofts Assassin's Creed IV snart utvidelse: Freedom Cry blir et frittstående spill »

Siste fra forsiden