Rollespillveteraner viser nytt spill for første gang

Se spillscener fra Wasteland 2.

Neste måned markerer ett år siden Brian Fargo og gjengen i inXile entertainment valgte å folkefinansiere Wasteland 2. Rollespillveteranene greide å håve inn svimlende 2,9 millioner dollar i løpet av den snaue måneden prosjektet var åpent.

Nå har studioet sluppet en 17 minutter lang video der de for første gang viser spillet i kjørbar stand. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Selve spillgjennomgangen, der seeren blir loset gjennom spillets systemer av utviklingsleder Chris Keenan, begynner etter et par-tre minutter inn i filmen – etter at utviklerne har vist konseptkunst og utvalgte lydklipp. Keenan tar oss med gjennom et jordbrukssenter, faktisk akkurat det samme jordbrukssenteret man spankulerte rundt i i Wasteland. Her viser han frem grensesnittet, kampsystemet ferdighetssystemet og dialogsystemet.

Slik ser Wasteland 2 ut i videoen.

Ikke ferdig helt enda

Mye arbeid gjenstår helt sikkert før Wasteland 2 havner i gavmilde Kickstarter-hender. For eksempel er grensesnittet ikke helt ferdiglaminert, minikartet er en av flere tind som ikke er implementert, og alle lyder vi hører i spillet har blitt lagt på i etterkant av innspillingen.

– Beklager om vi maser, men husk: vi har bare så vidt kommet halvveis, så ikke forvent å se alt du kan forvente i det endelige spillet helt enda, forteller da også inXile på spillets Kickstarter-side.

Etter planen skal spillet være ferdigstilt og sendt ut til de mange rollespillsultne støttespillerne innen oktober i år.

Les også: Slik blir Wasteland 2 Les også: – Vi prøver å gjenskape følelsen fra Planescape: Torment

Wasteland 2 - Spillgjennomgang.

Siste fra forsiden