Romedderkopp på jordiske eventyr

Alien Spidy må redde sin bortførte venn.

Den tyske spillutgiveren Kalypso Media har fortalt at de vil gi ut det fargerike plattformeventyret Alien Spidy i 2012. Spillet kommer via nedlasting til PC, Mac, Xbox 360 og PS3.

Her får du rollen som et knøttlite, edderkoppaktig romvesen som må redde sin venn fra fangenskap på planeten Jorden. Her møter han mange rare og overraskende utfordringer, og med tanke på størrelsen hans er selv det minste insektet en potensiell trussel.

Insektene har jommen mange egenskaper vi ikke vet om.

Spillet bruker realistisk fysikk for å skape utfordrende situasjoner, ofte med mange forskjellige løsninger. Dessuten loves vi en rekke varierte fiender, inkludert store «bosser». Totalt er det over 20 sideskrollende nivåer å slenge seg gjennom, og du kan spille alene eller sammen med opp til tre andre spillere.

Et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne nivåer er også inkludert, og disse kan deles med andre gjennom selve spillet.

Alien Spidy er under utvikling hos spanske Enigma Software Productions, som blant annet har stått for det nedlastbare PS3-strategispillet Patton's War.

Siste fra forsiden