Romer-MMO er klart for utgivelse

Gods & Heroes: Rome Rising har fått sin plass i kalenderen.

Massive onlinespill har tatt oss med til de underligste steder. Lord of The Rings Online lar oss krysse Midgard, The Matrix Online lot oss traversere en simulert virkelighet og Earth & Beyond tok oss sågar med til en rekke ulike planeter. Et av tidenes største imperier, Romerriket, har likevel glimret med sitt fravær blant de store MMO-utgivelsene. Det akter Gods & Heroes: Rome Rising å endre på.

Rollespillet ble i utgangspunktet utviklet av Star Trek Online-utvikleren Perpetual Entertainment, som måtte gi det opp etter tre års utvikling. Prosjektet krevde for mange ressurser, og det lå på is i flere år inntil Heatwave Interactive tok det opp igjen i fjor. De har jobbet på spreng med å ferdigstille det siden den gang, og det skal ha gitt avkastning.

Ifølge Eurogamer er det nå klart at spillet utgis den 24. juni her i Europa.

I Gods & Heroes: Rome Rising styrer du en romersk halvgud hvis familie har blitt kidnappet av en okkult organisasjon som ønsker å skape kaos. Derfor må du tilegne deg nok makt til å kjempe dem tilbake. På veien kan du rekruttere over 100 håndlangere, bygge en helt egen by og knuse en rekke mytiske skapninger som minotaurer og kolosser.

Spillet utgis til PC den 24. juni, altså.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden