Rominvasjon på Xbox 360

Anomaly: Warzone Earth kommer til nytt format.

Anomaly: Warzone Earth er et slags omvendt tårnforsvarsspill, der du styrer en gruppe militære kjøretøyer som må bryte gjennom fiendens forsvarsverker. Du må velge hvilke typer kjøretøyer som skal brukes, hvilken rekkefølge de skal angripe i og hvilke ruter de skal ta – og samtidig kan du bruke ulike spesialegenskaper underveis.

Her i Gamer.no er vi flere som liker dette spillet, og både versjonen for PC og versjonen for iOS har høstet lovord. Nå kommer spillet til en ny gruppe spillere, nemlig de som eier Xbox 360.

Versjonen for Microsofts konsoll vil bli gitt ut via Xbox Live Arcade, og skilter blant annet med seks eksklusive taktiske prøvelser, i tillegg til den historiedrevne kampanjen og to «squad assault»-moduser. Det er ikke klart nøyaktig når Xbox 360-versjonen lanseres, men den dukker opp en eller annen gang i løpet av 2012.

Anomaly: Warzone Earth er laget av den polske indieutvikleren 11 bit Studios, som består av en gruppe veteraner fra The Witcher-skaperen CD Projekt. Om du har lyst til å teste om spillet er noe for deg, kan du laste ned en demo av PC-versjonen.

Mer informasjon om spillet er å finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden