Romkrig i ferien

Det spennende strategispillet Endless Space har fått lanseringsdato.

Romstrategispillet Endless Space har lenge vært tilgjengelig i betautgave på Steam, og betaversjonen har fått mange positive tilbakemeldinger fra brukerne. Nå er det klart at den ferdige utgaven av spillet vil lanseres 4. juli via digital distribusjon. Spillet vil også bli tilgjengelig i butikk i ulike deler av verden, i august.

I Endless Space må du lede sivilisasjonen din ut i verdensrommet. Underveis vil du møte andre sivilisasjoner, som du kan drive diplomati og handel med – eller gå til krig mot. Den interaktive romoperaen foregår i et rikt univers fullt av rester etter eldgamle sivilisasjoner, og mange av disse restene kan være ekstremt verdifulle for de som finner dem.

Spillet har åtte forskjellige, spillbare raser, men det er også mulig å designe dine egne raser som i Master of Orion-spillene. Et interessant element er at du kan dele slike raser med andre spillere, og dermed spille mot raser designet av dine venner.

– Med suksessen vi har hatt med spillets betaprogram og den fantastiske feedbacken vi har fått fra spillmiljøet, kunne vi knapt vært mer glade for å endelig kunne gi tilhengerne det ferdige spillet. Vi gleder oss til at enda flere spillere får prøve seg på Endless Space, når vi leverer en intuitiv, involverende opplevelse opplevelse for alle typer spillere, sier Mathieu Girard i en pressemelding.

Du kan få mer informasjon om dette lovende strategispillet på det offisielle nettstedet.

Les også: Tilbakeblikk: Master of Orion 2
Les også: Anmeldelse: Distant Worlds

Siste fra forsiden