Romkryp invaderer Wii U

Killer Freaks from Outer Space blir eksklusivt for Nintendos neste konsoll.

Ubisoft er en av de få utgiverne som har annonsert spill eksklusive for Wii U på årets E3. Et av disse har fått det klingende navnet Killer Freaks from Outer Space, og skal være et humoristisk førstepersons skytespill som utnytter seg maksimalt av den unike Wii U-kontrolleren.

Handlingen foregår i London etter at en gjeng voldelige og ekle romkryp har invadert kloden. Du spiller en sint engelskmann med veldig skittent språk, som har bestemt seg for å sparke krypene bort fra planeten vår.

Spilleren sikter ved å bevege kontrolleren foran seg, men spillet ser også ut til å støtte et mer tradisjonelt kontrollsystem. I flerspiller kan nemlig den ene spilleren bruke en klassisk kontroller for å bevege soldaten sin, mens den andre bruker den trykksensitive skjermen på Wii U-kontrolleren til å dirigere romvesnene rundt som i et enkelt sanntidsstrategispill. Hans mål er selvsagt å ta knekken på soldaten ved hjelp av romkrypene.

Spillet skal også skilte med dynamisk ødeleggelse i miljøene og lekker grafikk. Det vil lanseres i løpet av neste år, sannsynligvis omtrent ved lanseringen av Wii U (uten at vi vet når den vil finne sted). Stikk innom VG247 for litt mer informasjon om spillet.

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden