Romskipspill med MMO-elementer

Rare-veteranene i Starfire Studios har allerede noe spennende på vei.

Rare har opplevd betydelige nedskjæringer de siste årene, hovedsakelig som følge av finanskrisen som herjet i USA og hvordan det tvang spillbransjen til å optimalisere. En gjeng tidligere ansatte har valgt å se det lyse i det, og starter et helt eget studio.

Starfire Studios består av programmereren Mark Edmonds, designer Chris Tilston og grafikerne Ross Bury og Phil Dunne. Gamespot skriver at de har erfaring fra spillprosjekter som Perfect Dark, Killer Instinct og Halo.

Spill på vei

Spillstudioet er allerede i gang med sitt første prosjekt, et romskipspill med MMO-elementer. Fusion: Genesis er navnet, og man styrer et enslig romskip i jakt på en fraksjon å slutte seg til. Deretter må man utføre ulike oppdrag for folk, slik som å eskortere konvoyer, forsvare baser fra invasjoner og utvinne sjeldne mineraler. Traileren under forklarer det nok bedre.

Den Xbox Live Arcade-eksklusive utgivelsen kommer med både samarbeidsoppdrag og spiller-mot-spiller-kamper i tillegg til enspilleren. Med seks ulike historier og over 100 oppdrag blir det nok en del å ta seg til.

Fusion: Genesis har foreløpig ingen slippdato.

Trailer.

Siste fra forsiden