Broomstick League

Rumpeldunk møter Rocket League i frenetisk sportsspill

Broomstick League kommer til early access neste år.

Spillere som har drømt om et nytt rumpeldunkspill kan få drømmen i oppfyllelse til neste år. Det vil si, i hvert fall nesten.

Broomstick League er rumpeldunk uten Harry Potter.
Blue Isle Publishing

Blue Isle Studios kunngjorde denne uken et nytt spill som inkluderer en rekke elementer fra trollmannssporten i Harry Potter. Broomstick League er imidlertid ikke offisielt lisensiert, så som utgiveren forteller i en pressemelding kan spillere forvente «mindre Harry, mer action».

Rocket League med hekser og trollmenn

Det du får i Broomstick League, utviklet av Virtual Basement, er lokale eller nettbaserte flerspillerkamper mellom to lag med enten én, to, tre eller fire spillere. Alle får hver sin sopelime og tryllestav, og målet er å suse gjennom luften, jage ballen og slenge den i motstanderens mål.

Ved siden av å fly både opp, ned, hit og dit kan spillere bruke magi for å slå bort ballen fra motspillere. Man har også en teleporteringsfunksjon som forflytter spillfiguren til en annen del av banen, slik at man blant annet kan sette opp taktiske veggspill som blir vanskelig for motstanderen å stoppe.

Hvordan det foregår kan du se en smakebit på i traileren øverst i artikkelen. Vil du spille selv kan du registrere deg på spillets nettsider for å få sjansen til å være med på kommende betatester. Broomstick League kommer til early access på Steam tidlig i 2020.

The Sims 4 byr også på Harry Potter-inspirert magi.
Utvidelsen Realm of Magic er tilgjengelig nå »

Siste fra forsiden