Så mye bedre ser PlayStation 4-versjonen av Grand Theft Auto V ut

Rockstar selv har nå sluppet en grundig sammenligningsvideo

YouTube

De fleste har nok nå fått med seg at Rockstars storspill Grand Theft Auto V er i ferd med å ta steget over til den nye generasjonen spillkonsoller, med tilhørende oppgraderinger av blant annet grafikken.

Akkurat hvor bedre den nye versjonen vil bli visuelt sett er naturlig nok et hett spørsmål, og vi har allerede fått et innblikk i forskjellene, blant annet i form av en video som ble sluppet i juni.

Grand Theft Auto V blir ganske så mye bedre på de nye konsollene.

Rockstar slipper sammenligningsvideo

Som blant andre Eurogamer har fått med seg har imidlertid utvikleren selv nå lansert en video som på en grundig måte sammenligner PlayStation 3- og PlayStation 4-versjonene av Grand Theft Auto V.

I stedet for en statisk side-om-side-sammenligning benytter den nye videoen en teknikk hvor PlayStation 4-bildet av spillet kommer rullende over PlayStation 3-bildet fra høyre mot venstre, noe som gir et bedre inntrykk av de viseulle forskjellene.

Av klippet kommer det blant annet tydelig frem at detaljnivået og realismen til teksturene har fått seg et realt løft, og at omgivelsene er blitt tilført betydelig mer vegetasjon og flere dyr.

Som vi meldte i september skal Grand Theft Auto V slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 18. november, som altså betyr at det nærmer seg. Windows-utgaven vil imidlertid ikke bli tilgjengelig før den 27.januar neste år.

Nylig ble det klart at den nye versjonen også får en annen stor oppdatering: Det skal nemlig bli mulig å spille i førstepersonsperspektiv »

Se sammenligningsvideoen. (Video: 2K Games)

Siste fra forsiden