Sabotasje-action fra Pandemic

Folkene bak Mercenaries-spillene og Star Wars: Battlefront jobber med et nytt actionspill som heter Saboteur.

Aprilnummeret av det amerikanske bladet Game Informer inneholder en sniktitt på Saboteur, et nytt spill fra Pandemic Studios. Pandemic har tidligere stått for Mercenaries og Star Wars: Battlefront, og jobber som kjent også med Mercenaries 2 for PC, Xbox 360 og PS3.

Saboteur er, i følge Firingsquad (som har tatt en titt på bladet), et actionspill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig. Sniktitten forteller at det skal kombinere et åpent gameplay med plattformaction og sniking, og at det vil være unikt i forhold til andre spill lagt til den populære krigen.

Hovedpersonen i Saboteur er en del av den franske motstandsbevegelsen, og ved å utføre sabotasjeoppdrag vil du kunne hjelpe å frigjøre franske områder fra de tyske okkupantene. En interessant detalj er at i områder hvor tyskerne har kontroll, vil grafikken være i sort/hvitt, men etter hvert som du løsner jerngrepet deres vil omgivelsene gradvis fargelegges.

Det ser ikke ut til å være klart hvilke plattformer Saboteur kommer til, eller hvem som skal gi spillet ut. Pandemic Studios håper imidlertid å ha det klart for lansering en eller annen gang til neste år.

Siste fra forsiden