Sabotasje under juletreet?

Saboteur får dato

EA har kunngjort utgivelsesdatoen for det spennende Saboteur.

Saboteur er et åpent actioneventyr satt til det okkuperte Europa under andre verdenskrig. Her spiller du Sean Devlin, en spion som gjør sitt beste for å stikke kjepper i tannhjulene til nazistenes krigsmaskineri.

Spillet leverer en åpen verden som kan minne litt om den vi finner i GTA-spillene. Sean kan både snike, skyte og klatre. Denne klatringen blir svært viktig, for handlingen foregår før helikoptrenes tidsalder, og dermed er hustak ofte det tryggeste stedet å gjemme seg.

Underveis i spillet må du gjøre alt fra å avspore tog til å sprenge zeppelinere i luften, og målet for det hele er å gi innbyggerne i Paris tilbake viljen til å kjempe mot de tyske okkupantene.

Electronic Arts har nå kunngjort at Saboteur skal lanseres fredag 4. desember i Europa, noe som etter alt å dømme betyr en lansering 3. desember i Norge, da EA alltid lanserer spill på torsdager i Norden. Amerikanerne må vente til 8. desember.

Saboteur kommer til PC, PS3 og Xbox 360. Utviklingen foregår hos Pandemic Studios (kjent for Mercenary), og du kan lese sniktitten vår for mer informasjon.

Siste fra forsiden