Sacred 3 lanseres i sommer

Du hadde vel ikke glemt dette actionrollespillet?

Skjermbilde fra den nye Sacred 3-traileren.
Deep Silver

Rollespillserien Sacred overlevde nedleggelsen av originalskaperne, og til sommeren lanseres det tredje spillet i serien. Utgiver Deep Silver har annonsert at det vil slippes på Windows-baserte PC-er, samt PlayStation 3 og Xbox 360.

Som vanlig byr spillet på monsterdreping og skatteplyndring i kjent Diablo-stil, men denne gangen er fokus på samarbeid:

– Det aller viktigste utviklingsmålet har vært å skape en sømløs samarbeidsopplevelse enten via nett eller lokalt. Ved å skape et spill bygd rundt samarbeidsspill utvider målgruppen uten å kompromittere den rike historien og fantasien i Sacred-universet, sier Remy van Leeuwen som er sjef for merkevarer hos Deep Silver.

Sosial monsterjakt

Lokalt kan to spillere samarbeide, og via nettet blir det mulig for fire spillere å slakte monstre sammen. Som seg hør og bør loves vi mengder av figurklasser som spillerne kan velge mellom, alle med egne fordeler.

Monsterdreping i god, gammel stil. (bilde: Deep Silver)

Samarbeidsmodusen skal forøvrig ha et konkurranseelement i seg, så det lønner seg tydeligvis å være på hugget. Man kan også kjempe om plassene i nettbaserte topplister.

Ellers loves vi en stor og variert verden å utforske, massevis av muligheter for figurutvikling, samt store og imponerende sjefsfiender.

Andre kommende spill i denne sjangeren inkluderer Titan Quest-oppfølgeren Grim Dawn, piksellerte Dungeon of the Endless og Hyper Light Drifter og den overnaturlige oppføgeren til The Incredible Adventures of Van Helsing.

Samt Diablo III: Reaper of Souls, selvfølgelig.

Siste fra forsiden