Saints Row 4 kommer i august

Lanseringsdatoen er satt.

Utgiverhuset Deep Silver har fredag lagt ut en teaser for det kommende sandkassespillet Saints Row 4. Etter et minutt med hesblesende og absurde klipp, ispedd en drøss av ord og bokstaver, kommer det frem at spillet slippes 23. august i år.

Saints Row 4 og utvikler Volition skiftet eier etter at THQ kollapset tidligere i år. Rettighetene ble da kjøpt opp av Koch Media, og det er nå utgiverhuset Deep Silver som skal sørge for at spillet blir å finne i butikkene på senhøsten.

Fremdeles absurd

Serien virker ikke å ha blitt mer nøktern siden sist. 3rd Street Saints-gjengen har nå steget i gradene, og fungerer som toppsjefer for verdens supermakter. Selvfølgelig har gjengens ubestridte leder tatt over tøylene som president i USA.

Ting blir enda mer absurd etter at en flokk romvesen slenger gjengen inn i en simulert storby, en bizzaro-utgave av Steelport fra Saints Row The Third.

– Bruk storslagne superkrefter og sloss for å fri menneskeheten fra romvesenbestefaren Zinyaks mentale grep. Røm fra simuleringen som har fanget Saint’s-gjengen, eller dø i forsøket, lokker pressemeldingen.

Saints Row 4 begynte tilværelsen som en tilleggspakke til forgjenger Saints Row The Third. Tillegget ble kalt Enter the Dominatrix, men prosjektet ble i fjor sommer omgjort til Saints Row 4.

Nedenfor kan du se teasertraileren.

Saints Row 4-teaser.

Siste fra forsiden