Samarbeid er i tiden

Crimson Alliance er et actionrollespill som lar en spille sammen.

Amerikanske Certain Affinity er slettes ingen velkjent spillutvikler, men mange har et forhold til arbeidet deres. De har blant annet utviklet flerspillerinnhold til Call of Duty, Halo og Left 4 Dead. I 2008 gav de også ut sitt første selvstendige spill, strategispillet Age of Booty, som gjorde suksess på Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Det første skjermbildet.

Det ser ut til at det Texas-baserte spillstudioet trives med å lage egne produkter, for nå er de på vei med nok en nedlastbar utgivelse. Denne gangen prøver de seg på et actionrollespill, og spillet bærer navnet Crimson Alliance. Det er satt til å utgis i løpet av sommeren til Xbox Live Arcade.

Ifølge spillets offisielle hjemmeside skal vi kunne velge mellom tre rollefigurklasser: en leiesoldat, en trollmann og en snikmorder. Hver klasse har selvsagt unike egenskaper, og de skal henholdsvis spesialisere seg på nærkamp med store våpen, magi basert på elementene og kjappe kombinasjonsangrep. Angrepskombinasjoner spiller en desto større rolle når du og opptil tre andre venner spiller sammen og slår sammen kreftene deres.

– En av årsakene til at jeg stiftet Certain Affinity var fordi jeg ville lage et slikt spill - et actionrollespill med gløgg kunstig intelligens, fantastisk fysikk og dypt, fleksibelt innhold som kan nytes med venner i stua eller halvveis rundt jorda, sier Max Hoberman, utviklerens sjef, i en uttalelse.

Crimson Alliance utgis i løpet av sommeren til Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden