Samarbeid i nytt 3DS-rollespill

Square Enix har kunngjort Heroes of Ruin.

Spillgiganten Square Enix har kunngjort Heroes of Ruin, et nytt rollespill for Nintendos ferskeste håndholdte konsoll, 3DS. Spillet er under utvikling hos britiske n-Space, og skilter blant annet med omfattende sosiale muligheter.

Heroes of Ruin følger fire personer som bringes sammen for å utføre heltedåder (nøyaktig hva de prøver å oppnå eller hvem som eventuelt prøver å hindre dem vet vi ikke, etter som pressemeldingen ikke sier noe om handlingen eller bakgrunnshistorien).

Vi skal få utforske varierte og dynamiske omgivelser, og det kan se ut som områdene blir i alle fall delvis datagenererte, etter som vi loves muligheten til å «oppdage nye layouter og ruter hver gang vi spiller». Miljøene er selvsagt fulle av uhyggelige utysker som må drepes, og naturligvis slipper de skatter, rustninger og våpen når de dør, som du kan bruke for å gjøre figurene dine stadig bedre egnet til å drepe monstre.

Spillet skilter med sømløs samarbeidsflerspiller hvor man enkelt kan droppe inn og ut av andres spill, eller spille alene.

Vi loves også et nettbasert marked hvor gruppen din kan kjøpe og selge utstyr. Dette vil hele tiden være i forandring, etter som utvalget avhenger av spillerne selv. Videre skrytes det av at man ved å logge på det offisielle nettstedet kan delta i nye oppdrag hver dag.

Spillet inkluderer også funksjonalitet vi kjenner fra sosiale medier, slik at spillerne kan møtes og samhandle på ulike måter.

Heroes of Ruin lanseres tidlig neste år. For øyeblikket inneholder det offisielle nettstedet kun en trailer, men det vil utvides i løpet av måneden.

Siste fra forsiden