Sanctum får oppfølger

Tårnforsvar og skytespill er en spennende kombinasjon.

Sanctum er et tårnforsvarspill utenom det vanlige. Her er du nemlig selv en spillbar figur i miljøene som skal forsvares. I tillegg til å plassere ut forsvarstårn for å ta knekken på spillets fiender kan du skyte dem selv, som i et ordinært førstepersons skytespill.

Det svenskutviklede spillet har solgt over 300 000 digitale kopier på PC, og nå er det duket for en oppfølger. Den vil gis ut av Reverb Publishing, og kommer til PC, Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Skjermbilde fra Sanctum.

Pressemeldingen går ikke i detalj om oppfølgeren, men forteller at den vil bygge videre på konseptet fra originalspillet. Reverb er imidlertid overbevist om at spillet vil bli tatt godt i mot når det lanseres til neste år:

– Sanctum har vært en gigantsuksess på PC, og det å bringe den neste versjonen til konsollpublikumet i tillegg til PC vil sørge for at den unike opplevelsen blir delt av enda flere. Vi har alle logget et stort antall timer med Sanctum, og er overbevist om at det utviklerne har på lager vil imponere både gamle Sanctum-tilhengere og nye spillere, sier produsent Ted Lange.

Sanctum er blant annet ute på Steam, og har også fått en fysisk samlerutgave.

Siste fra forsiden