Satser på ny indiespillpakke

Humble Indie Bundle får selskap av Indie Royale.

Hvem liker vel ikke et røverkjøp? Og nettopp det har gjort the Humble Indie Bundle til en stor suksess. Betal det du føler for for et knippe indiespill, og få eventuelt et par bonuser dersom du betaler mer enn gjennomsnittet.

Liten rakett ute på nye eventyr.

Og nå får den ydmyke spillpakken selskap av en annen indiepakke. Pakken har fått det klingende navnet Indie Royale.

I lanseringspakken fra Indie Royale befinner det seg fire titler:

  • I A.R.E.S Extinction Agenda tar du rollen som Ares, en robot hvis mål er å redde menneskeheten. Det er første kapittel i en episodebasert siderullende plattformaction du her får servert.

  • Gemini Rue, som Joachim anmelde tidligere i år, tar for seg historien til tidligere snikmorder Azriel Odin. Også i dette spillet er menneskeheten – og sågar hele galaksens skjebne på spill.

  • Sanctum er ifølge Indie Royale det første førstepersons «tower defense»-spillet. Spillet er satt i et science-fiction-miljø og du må bygge forsvarsverk samtidig som du oppgraderer våpnene dine.

  • Nimbus har vi også tidligere anmeldt. I dette plattformspillet, tar du rollen som en liten rakett som må redde kjæresten din fra et stort, mekanisk øye. Ifølge anmelder Joachim er Nimbus «et spill laget for de som elsker spill for utfordringen og mestringens skyld».

I motsetning til the Humble Indie Bundle, har Indie Royal-pakken en minstepris. Denne går opp etter hvert som flere kjøper pakken. I skrivende stund ligger denne prisen på rett over fem amerikanske dollar, så noen kjempesummer er det likevel ikke snakk om.

Indie Royales lanseringspakke, samt informasjon om kommende pakker kan du finne på hjemmesiden til pakken.

Les også: Ny indiepakke hvor du bestemmer prisen

Siste fra forsiden