Se 18 minutter fra Deus Ex: Mankind Divided

Et langt klipp fra Square Enix' kommende storspill er nå lagt ut.

I fjor ble det lekket noen opplysninger om den femte tittelen i den futuristiske snikerollespill-serien Deus Ex, som har fått navnet Mankind Divided.

Siden den gang har vi fått noen bruddstykker av informasjon om spillet, samt informasjon om en utsettelse. Nå har det omsider dukket opp en video som gir oss et ganske solid innblikk i hva som venter fansen av serien. Videoen ser du øverst i artikkelen.

18 minutter

Videoen varer i knappe 18 minutter og finner sted i Praha to år etter handlingen i forgjengeren Human Revolution. Området skal være stort og tettpakket, med mange karakterer å møte og mange sideoppdrag å bryne seg på.

Deus Ex: Mankind Divided.
Square Enix

Klippet viser en temmelig detaljert og levende spillverden, og alle figurene kan kommuniseres med. Som i for forgjengeren spiller man som Adam Jensen, som er en del av en spesialgruppe grunnlagt av Interpol som skal jakte ned terrorister med augmentert kropp.

Verdenen har for lengst vist sin mistro mot slike mennesker etter det som skjedde på slutten av forrige spill , og er tydelig preget av det.

Den skjeggete helten har fått seg en ny drakt med nye ferdigheter som vil la ham komme seg gjennom sniking, kampsituasjoner og samtaler, men som vanlig er det opp til spilleren hvordan man vil løse problemene man stilles overfor.

Er du mer interessert i «vanlige» skytespill?
Slik blir våpnene i Battlefield 1 »

Siste fra forsiden