Deus Ex: Mankind Divided er utsatt til august 2016

– Spillet trenger mer tid før det møter vår høye standarder, sier utvikleren.

Square Enix

Det neste spillet i Deus Ex-serien har blitt utsatt med seks måneder, melder utvikler Eidos Montreal på spillets nettside. Etter planen skulle Deus Ex: Mankind Divided lanseres 23. februar 2016, men etter interne tester av spillet er slippdatoen nå satt til 23. august.

I en oppdatering forklarer studiosjef David Anfossi at selv om de er fornøyde med spillet så langt vil Eidos Montreal bruke mer tid for å sørge for at spillet møter studioets høye standarder:

Utviklerne er fornøyde med Mankind Divided så langt, men vil gjøre det enda bedre.
Square Enix

– Vårt mål for spillet er at det blir en verdig etterfølger til Human Revolution, og å forbedre alt fra det spillet på alle mulige måter. Jeg vet at forventningene er ekstremt høye, og vi ønsker ikke bare å møte de forventingene, men å overgå dem, skriver Anfossi.

Adam Jensen vender tilbake

Deus Ex: Mankind Divided ble annonsert tidligere i år under en tre dager lang direktesendt avsløring på Twitch. Spillet foregår to år etter hendelsene i Human Revolution og nok en gang får vi spille som den skjeggete helten Adam Jensen.

Denne gangen er Jensen medlem av en spesialgruppe dannet av Interpol som jakter på terrorister med augmentert kropp. Med en ny drakt og nye ferdigheter velger spillere om de vil skyte seg gjennom eller snike seg forbi enhver situasjon de stilles overfor.

Foretrekker du sniking vil du ha muligheten til å komme deg usett gjennom hele spillet, og til og med sjefskampene kan unngås. Valgene du gjør underveis skal ifølge utvikleren kunne påvirke hvordan handlingen utfolder seg og vil avgjøre hvordan historien avsluttes.

Deus Ex: Mankind Divided kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vil du vite mer om Adam Jensens neste utflukt?
Her kan du se en 25 minutter lang video fra spillet »

Siste fra forsiden