Se 20 minutter fra Wolfenstein II: The New Colossus

Ny video gir oss grundig innsikt i hva som venter oss.

Etter at oppfølgeren til Wolfenstein: The New Order ble kunngjort på årets E3-messe har vi fått et knippe trailere som viser oss noen glimt, men nå har Bethesda skjenket en lang video som nok er enda mer interessant for de som venter på spillet.

Det nye klippet, som du kan se øverst i artikkelen, gir oss nesten 23 minutter med spilling fra Wolfenstein II: The New Colossus og dermed også et ganske grundig innblikk i våpen, fiender og kampdynamikken i spillet.

Wolfenstein II er satt til USA på 1960-tallet, der nazistene fortsatt har makten. I rollen som BJ Blazkowicz, også kjent som «Terror-Billy», må spillere lede den amerikanske motstandsbevegelsen og lage så mye trøbbel for Nazi-riket som overhodet mulig.

Bethesda

Lovende skytespill

Vi har allerede tatt en titt på spillet opptil flere ganger, og har hittil konkludert med at vi har et glimrende skytespill i vente, selv om de helt store nyhetene ikke er å spore siden sist.

– Mye er likt som i forgjengeren. De store endringer så vi ikke mye til; her har det handlet mest om å perfeksjonere et allerede glimrende skytespill. Historien og menneskeskjebnene man stilles ansikt til ansikt med underveis er akkurat så hjerteskjærende som man kunne forventet, men det er ikke mye som tyder på at MachineGames har forsøkt å skape dypere figurer denne gangen, skrev vår utsendte i en sniktitt i juli.

Wolfenstein II: The New Colossus lanseres til PC, Xbox og PlayStation 4 den 27. oktober. Nylig kunngjorde Nintendo at spillet også kommer til Switch en gang neste år, men uten å gi en konkret dato.

Nytt Call of Duty-spill er også på vei: PC-spillere kan snart laste ned betaen til Call of Duty: WWII »

Siste fra forsiden