Se 3D-film i egen stue med PS3

Sony slipper ny oppdatering i morgen.

Sony har vært tidlig ute med å vise interesse for den stereoskopiske teknologien, og etter sin forrige 3D-oppdatering i april har flere tredimensjonale spillutgaver blitt sluppet, deriblant Wipeout HD og Super Stardust HD.

Satsingen fortsetter, og i Tokyo kunngjorde Sony nå at den neste firmware-pakken til PS3 vil gjøre konsollen om til en vaskeekte 3D-blu-ray-spiller. Oppdateringen slippes den 21. september.

Dermed trenger du altså kun en 3D-TV og et par av de fancy lukkerbrillene før du kan gjenoppleve Avatar-følelsen i ditt eget hjem, i alle fall når 3D-versjonen av filmen slippes. Foreløpig finnes det dessverre bare et fåtall blu-ray-titler på markedet som støtter teknologien.

Men om du allerede har skaffet deg det øvrige utstyret for å kunne kjøre spill i steroskopisk 3D, er det sikkert smart å hente ned oppdateringen for å forberede seg til en forhåpentligvis stor mengde fremtidige filmtitler.

Sony har også kunngjort at flere ev deres kommende spilltitler vil ha 3D-støtte, inkludert Killzone 3 og den nylig annonserte Team Ico-samlingen.

Les også:Team Ico-samling gis ut i 2011
Les også:Anmeldelse: Playstation Move
Se også:Trailer: Killzone 3

(Kilde: Gamespot)

Siste fra forsiden