Cyber Monday

Se de beste Cyber Monday-tilbudene

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Gamingtilbehør er enkle og greie julegaver, og trenger ikke koste skjorta. På denne siden samler vi de tilbudene vi liker best, og som kan være fine tilskudd under juletreet, eller bare rett på skrivebordet for de som vil ha noe her og nå.

Frem mot og utover fredagen vil det bli flere og flere tilbud, og saken kommer til å bli oppdatert løpende. Og igjen: Ikke nøl med å gi oss noen forslag i kommentarfeltet viss du ser noe som bør inn i saken.

Er du ute etter en oversikt over de beste gamingmusene på markedet kan du alltids kikke på den store samletesten vår, eller lese vår guide til hvordan du finner den rette gamingmusen for deg.

Gamingtastatur til lav pris

SteelSeries Apex 7 TKL

Pris de siste månedene: Mellom 1199 og 1549 kroner
Tilbudspris:
799

Se beste pris på SteelSeries Apex 7 TKL hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Den nye produktserien av tastatur fra SteelSeries har knapt vært ute i tre måneder, og er allerede nesten halvert i pris. Det har lite å gjøre med dårlig kvalitet.

SteelSeries fortsetter sitt oppdrag med å sette meningsløse OLED-skjermer på alt av produktene sine (som vi hadde lite til overs for på musa Rival 710), men på et tastatur har det tross alt mer for seg enn på en mus. Du kan koble program som Discord opp til skjermen på tastaturet, slik at du ser når du får melding på skjermen.

Tastaturet kommer med en magnetisk håndleddstøtte, og har en konstruksjon i aluminium. Det skal nok en del til for at dette ryker med det første, med andre ord. TKL-designet gjør også at du frigjør litt ekstra plass på skrivepulten.

Red-bryterne har SteelSeries utviklet selv. Vi testet forgjengeren til disse, og hadde mye positivt å si om de da. Versjonen som er på salg hos Elkjøp kommer med de samme lineære bryterne, SteelSeries QX2. De minner naturligvis en del om Cherry MX Red, men lager litt mer bråk.

Logitech G513 Carbon Tactile

Pris de siste månedene: Mellom 999 og 1599 kroner
Tilbudspris: 777 kroner (fredag nett, torsdag butikk)

Les også
Test: SteelSeries Apex Pro

Se beste pris på Logitech G513 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Logitech er markedslederen på mus og tastatur, og har levert en imponerende rekke produkter de siste årene. I fjor testet vi det nye topptastaturet deres G513 Carbon, som er et glimrende spilltastatur.

G513 Carbon kommer med en meget behagelig håndleddstøtte, solid byggekvalitet og et stilig design. Logitech sine hjemmesnekra Romer-G-brytere er ypperlige valg til både spill og vanlig PC-bruk, selv om de har en litt spesiell lyd.

Vi har kun testet den lineære utgaven av tastaturet, mens Elkjøp skriver på sine sider at de skal legge ut tastaturet med taktile brytere på fredag. Tilbudet er altså ikke ute ennå, men til 777 kroner er dette rett og slett et kanonkjøp. Mekaniske tastatur av dette kaliberet er sjeldne syn under 1000 kroner, og dette har vel bare vært nede på 900-tallet noen få ganger.

Er du ute etter et forholdsvis billig mekanisk spilltastatur, bør du være klar med debetkortet til fredagen. Tilbudet skal visstnok være tilgjengelig for medlemmer av Elkjøp sin kundeklubb på torsdag, men bare i fysisk butikk.

Les vår test av Logitech G513 Carbon »

Gamingmus på tilbud

Logitech G502 HERO

Pris de siste månedene: Mellom 469 og 699 kroner
Tilbudspris: 399 kroner

Se beste pris på Logitech G502 HERO hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

G502 er en gammel traver i gamingverden, som pryder mangt et skrivebord rundt i det norske land. Er du ute etter en mus som kan tjene deg like godt i Counter-Strike som i Photoshop er dette løsningen du bør gå for.

Prisguiden.no

Logitech har kommet med en ny og forbedret utgave av denne i etterkant, men nå kan du plukke med deg denne versjonen til en vesentlig billigere pris. Den eneste forskjellen er at denne er noen gram tyngre, og at den kommer med en kabel.

Et fantastisk rullehjul, elleve knapper, ergonomisk design og en feilfri sensor gjør dette til et godt kjøp, selv om musa drar litt på åra.

G502 er ett av tidenes mestselgende gamingprodukter, og det er det god grunn til.

Les vår test av Logitech G502 HERO »

Logitech G305

Pris de siste månedene: Mellom 379 og 499 kroner
Tilbudspris:
299 kroner

Se beste pris på Logitech G305 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Logitech G305 begynner å dra litt på åra den også nå, men er fremdeles en av de desidert beste spillmusene du kan finne i de minste størrelsesklassene. Det er rett og slett et særdeles godt produkt, som passer like godt til Call of Duty som til League of Legends eller litt filmredigering.

Lang batterilevetid, en feilfri sensor og et ambidekstridesign gjort rett, var blant grunnene til av vi gav musen 9 av 10 mulig poeng i vår test i fjor. Den forholdsvis lave prislappen var også med på å drive poengsummen opp, og nå koster G305 altså halvparten så mye som den gjorde da. For de med små til mellomstore hender er nok dette et bedre valg enn HyperX Pulsefire Pro med god margin, men det er greit å ta en tur i butikken for å teste – dersom en har anledning.

Logitech G305 tok også pallplass i vår store samletest i vår, med en gjev tredjeplass etter Logitech G Pro Trådløs og Finalmouse Air58. Samletesten kan du lese her »

Les vår fulle test av Logitech G305 »

SteelSeries Rival 600

Pris de siste månedene: Mellom 499 og 699 kroner
Tilbudspris:
479 kroner

Se beste pris på SteelSeries Rival 600 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

SteelSeries Rival 600 er et klart toppvalg blant store gamingmus. Den har en av de desidert mest komfortable passformene for datamus du kan få tak i, og ligger perfekt i hånda for de med hender over 18 centimeter.

Det mest oppsiktsvekkende med Rival 600 er likevel utseendet. Produktet ser skikkelig, skikkelig bra ut. RGB-linjene, finishen og formen er med til å gjøre dette til en designvinner.

Musen veier 96 gram på kjøkkenvekten, og kommer med åtte ekstralodd for de som ønsker å få den litt tyngre. Den ekstra sideknappen gjør seg også bra til produktivitetsoppgaver, som blir hjulpet av det særdeles gode rullehjulet.

Rival 600 har en egen sensor som tar for seg løftedistanse, i tillegg til den feilfrie, «vanlige» sensoren. Litt gimmick, men litt kult også.

Problemet med Rival 600 er at sidene har gummibelegg, og det er en risiko for at de faller av etter hvert. Det skjedde etter rundt en måneds bruk i vår test, som er grunnen til at vi satt ned karakteren ett hakk. Derimot kostet musen dobbelt så mye da, i forhold til nå.

Les vår test av SteelSeries Rival 600 »

Gamingheadset på tilbud

HyperX Cloud Flight

Pris de siste månedene: Mellom 899 og 1348 kroner
Tilbudspris:
666 (kundeklubb Elkjøp. Butikk torsdag, nett fredag)

Se beste pris på HyperX Cloud Flight hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

HyperX er en gjenganger på tilbudslista vår i år. Det er heller ikke så rart med tanke på hvor mange gode produkter de har, og hvor populært merket har blitt. Cloud Flight er snart to år gammelt nå, men er satt ned såpass mye at det er mer enn verdt pengene slik det er. Prislappen ved lansering var på 1600 kroner, så vi er godt under halvparten her nå. Spørsmålet er selvsagt om det holder mål mot andre, nyere headset med redusert pris.

Trådløse Cloud Flight er blant de letteste gamingheadsettene på markedet, med bare 315 gram. Dette gjør at det blir komfortabelt å ha på over lengre perioder. Til 666 kroner er det lite å si på hverken lyd eller design, men dette kommer altså uten 7.1 surround. Selv om de fleste av oss får mest ut av å spille med stereo uansett, er det greit å ha sjansen til å bytte over viss en vil.

Det største trekkplasteret til Cloud Flight er gjerne det at batteriet holder koken i opp mot 30 timer, som ligger godt over gjennomsnittet til konkurrerende gamingheadset.

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Pris de siste månedene: Mellom 1690 og 3088 kroner
Tilbudspris:
1495

Se beste pris på SteelSeries Arctis Pro Wireless hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

SteelSeries har mettet headset-markedet ganske godt med Arctis-serien sin i det siste – og stort sett alle sammen er kvalitetsprodukter. Du kan finne greie tilbud på alt fra Arctis 1 til Arctis Pro i dag, så det er garantert noe som passer inn i ditt budsjett et sted.

Arctis Pro Wireless er et av de flotteste gamingheadsettene du kan få tak i. Selv om den kablede versjonen har litt bedre lyd, er dette blant de desidert beste trådløse headsettene du kan kjøpe. Det er ikke mange som kan matche luksus-følelsen som Arctis Pro Wireless har.

Særpreget til Arctis Pro Wireless kommer i form av basestasjonen, som kontrollerer alt fra EQ, ChatMix til volum, og som har en slags lomme for ekstrabatteri. Det følger med to batterier, slik at du hele tiden kan ha ett inni, og det andre i ladelommen på basestasjonen. Slik går du omtrent aldri tom for strøm.

Lydkvaliteten og komforten er av ypperste klasse, så fremt du ikke har et stort hode. Da kan skibrille-designet bli i overkant trangt og ubehagelig.

Les vår test av SteelSeries Arctis Pro Wireless her »

Audeze Mobius

Pris de siste månedene: Mellom 4990 og 3490 kroner
Tilbudspris: 3390 kroner

Se beste pris på Audeze Mobius hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Audeze Mobius er gjerne sett på som det aller gjeveste gamingheadsettet på markedet til en noenlunde overkommelig pris. Vi holder på med en test av produktet i skrivende stund, og har lite annet enn godord å komme med om det luksuriøse headsettet. Vi kan nok fint røpe allerede nå at Mobius sannsynligvis vil ta topplasseringen i den kommende samletesten vår av gamingheadset.

Lyden er aldeles glimrende, hodetelefonene er behagelige å ha på seg og surroundlyden er noe av det mest nøyaktige du kan bruke til skytespill. Det at du kan bruke det med både kabel og over Bluetooth er også ett stort pluss.

Audeze Mobius har også en noe eksperimentell funksjon: 3D-audio. Dette simulerer hvordan en lydkilde ville fungert i virkeligheten dersom du beveger på hodet. Det er litt gimmick for spillbruk, men kan være morsomt viss du ser på film eller Netflix.

Skal du ha hodetelefoner med lydkvalitet i audiofil-klassen og fremdeles holde deg innen gamingsegmentet, er det få andre valg på markedet enn dette. Beyerdynamic MMX 300 V2 er kanskje det eneste som når opp til dette, såfremt du ikke går helt crazy og kjøper Audeze sitt LCD-GX-headset.

Astro A50 3. generasjon

Pris de siste månedene: Mellom 2985 og 1890 kroner
Tilbudspris: 1790 kroner

Se beste pris på Astro A50 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Astro A50 tar en fin pallplass etter Audeze Mobius blant gamingheadsettene. Kongen av konsollheadset har vært med oss i en årrekke, og er fremdeles et valg fra aller øverste hylle.

Det trådløse headsettet har et batteri som varer i opp mot ti timer, og som du deretter kan lade opp i dokkingstasjonen som kommer med A50. Putene i hodetelefonene er særdeles komfortable å ha på, selv over lange tidsperioder. Gamer.no er i gang med tester av både Astro A50 og A40, og er så langt imponert over hvor godt de fremdeles holder seg opp mot konkurrentene. I motsetning til Arctis Pro-headsettet så passer disse også fint for de med stort hode.

Det største minuset med A50 har vært prisen. Nå har den sunket såpass mye at det er lite vits i å kjøpe noe annet headset enn dette, dersom du er ute etter gaminglyd sør for 2000 kroner. Du får naturligvis bedre lydkvalitet viss du kjøper ett billig audiofilheadset, men skal du ha den komplette pakken med trådløs lyd og en god mikrofon, finner du få produkt som kan matche dette.

Prisen har dyppet ned mot dette nivået flere ganger de siste månedene, så det er mulig det kan være lurt å vente til januarsalget viss du vil ha en enda bedre deal her.

HyperX Cloud Alpha S

Pris de siste månedene: Mellom 1189 og 1289 kroner
Tilbudspris:
889 kroner

Se beste pris på HyperX Cloud Alpha S hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

HyperX har over få år etablert seg som en av de største leverandørene av gaminglyd. Omtrent samtlige innslag i Cloud-serien har blitt bestselgere, og det er ikke uten grunn. De er billige, behagelige, har bra lyd og god kvalitet. Prisen er heller ikke så ille.

Cloud Alpha S er en oppgradering fra 2017-versjonen. Designforskjellene er ikke all verden, men HyperX lover forbedret lydkvalitet og komfort. En USB-mixer styrer 7.1-lyden og ChatMix, men vi har ikke fått testet ut produktet enda. Det ligger på testbenken foreløpig.

Cloud-serien med headset er en gjenganger blant utstyret til proffspillere i Counter-Strike: Global Offensive, så du kan være trygg på at Cloud Alpha S vil hjelpe deg med å høre hvor fiendene er til en hver tid.

Det var lett å rynke litt på nesen for dette produktet på grunn av lanseringsprisen til 1300 kroner, men nå er dette en langt bedre deal. Er du ute etter et rimelig gamingheadset til jul, så kan dette være en god idé.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden