Se den første traileren fra lekre Project Cars 2

Endelig vet vi litt mer om oppfølgeren til det kritikerroste bilspillet.

Vi fikk høre om oppfølgeren til det kritikerroste bilspillet Project Cars allerede i juni 2015, men med unntak av et litt vagt lanseringsvindu fra utvikleren nylig, har vi ikke fått sett noe særlig av spillet hittil. Nå har utgiveren Bandai Namco endelig lagt ut en trailer fra Project Cars 2.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser flere av bilene, omgivelsene og banene man får bryne seg i det kommende spillet.

Project Cars 2 skal servere mye av det samme som i originalen, men byr samtidig på en rekke forbedringer. Spillet vil inneholde 170 lisensierte biler og vil ha flere flerspillermuligheter i form av blant annet en ny Online Championships-modus, hvor man kan starte og delta i pågående racingligaer.

Skjermbilde fra traileren til Project Cars 2.
Bandai Namco

Høy realisme

Spillet vil også ha et stort fokus på realisme når det gjelder kjøreforhold, med blant annet mer avanserte værrelaterte faktorer som endringer i atmosfærisk trykk, og dynamiske endringer av kjøreforholdene over kortere perioder som for eksempel en turneringshelg.

Det nye spillet vil også by på snø, og en av banene vil være en isdekket bane lagt til nabolandet Sverige, som trolig vil by på en del utfordringer. Nye klasser er også lagt til, blant annet Rallycross, IndyCar og Oval. Ikke minst skal Project Cars 2 by på VR-støtte.

Project Cars 2 har foreløpig ikke fått en lanseringsdato, men skal slippes «sent» i 2017. Utvikleren Slightly Mad Studios har indikert at spillet kommer rundt september, men dette er ikke noe man bør ta for god fisk ennå. Spillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

Det første spillet fikk for øvrig svært god mottakelse, og her på verket klasket anmelderen til med 9 av 10 poeng og bedyret at spillet var «årtusenets heftigste racingspill».

Her er en annen fersk trailer: Dark Souls III har mer snadder å by på »

Siste fra forsiden