Se Fallout 4-traileren nå

Bethesda har dratt sløret av den etterlengtede oppfølgeren.

Bethesda åpnet nettopp nettstedet Fallout4.com, og har dermed annonsert at den etterlengtede oppfølgeren er på vei. Den nye traileren kan du også se øverst i denne artikkelen.

Skjermbilde fra traileren. (Bilde: Bethesda)

Det er ikke mye informasjon de gir her, men så langt vet vi at spillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

I tillegg har fansen fått et konseptkunstbilde de kan sikle over i påvente av mer informasjon. Ifølge nettstedet kommer neste drypp allerede 14. juni, mest sannsynlig under Bethesdas E3-presentasjon. For oss her til lands begynner det showet klokken 04:00 natt til 15. juni.

Gamle rykter

Skermdump av et bilde i traileren, før den ble tatt ned.

Egentlig er det ingen stor overraskelse at det var nettopp Fallout 4 som skulle avdukes nå. Det har vært tisket og hvisket rundt spillet i noen år nå, med større og mindre lekkasjer om hva spillet kunne være for noe.

Skermdump av et bilde i traileren, før den ble tatt ned.

Så sent som i desember 2013 lekket det ut litt informasjon om spillet, etter at Kotaku fikk tak i noen interne dokumenter om utrpøving av stemmeskuespillere. Kanskje mest interessant fra de nå gamle – og, for alt vi vet utdaterte – dokumentene var hintene om at hovededpersonen skulle være en definert figur. I tillegg fant nettstedet referanser til liksom-Massachusetts-området The Commonwealth og postapokalypsens svar på MIT kalt The Institute.

Fallout 4 lages av det samme studioet som står bak The Elder Scrolls-spillene og forgjengeren Fallout 3. Bethesda Game Studios har opparbeidet seg et omdømme som en av de fremste åpen-verden-utviklerne de siste 10 årene, særlig etter The Elder Scrolls V: Skyrim i 2011. Med Fallout 4 får vi se hva de kan gjøre i den nye konsollgenerasjonen.

Selv om det er 8 år siden lansering er det fremdeles en del å hente fra Fallout 3.
Se hvordan verdensrekorden i Fallout 3 ble satt »

Siste fra forsiden