Call of Duty: Modern Warfare - Gunfight

Se fem minutter fra Call of Duty: Modern Warfares nye Gunfight-modus

To mot to i hektisk nærkamp.

Tidligere denne måneden avduket Activision en ny modus for Call of Duty: Modern Warfare, kalt Gunfight. Modusen byr på frenetiske kamper for to lag på to spillere, og en fersk trailer viser hva vi kan forvente av opplevelsen.

Les også: Her er Call of Duty: Modern Warfare »

Gunfight er én av flere flerspillermoduser i Call of Duty: Modern Warfare.
Activision

I videoen, som du kan se over, får vi et glimt av tre forskjellige brett: Pine, King og Stack. Brettene er små, og er designet for å la spillere hive seg ut i skuddvekslinger med en gang fløyta går.

Runder på 40 sekunder

I hver runde har lagene 40 sekunder på å eliminere hverandre. Om tiden løper ut og begge lag fortsatt er på beina, begynner en ekstraomgang der lagene må ta kontroll over et bestemt punkt på kartet og holde det i tre sekunder for å sikre seieren.

Lagene stiller alltid med samme kombinasjon av våpen og granater, så det nytter ikke å skylde på at motstanderen hadde bedre utstyr. Annenhver runde får man nye våpen, og lagene bytter også side. Førstemann til å vinne seks runder går av med seieren.

– Dette er en hurtig, plukk-opp-og-spill-opplevelse som er lett å lære seg. Etter hvert som man graver dypere i modusen vil man riktignok oppdage varierte strategier og taktisk spill som det er vanskelig å mestre, forteller Activision og sammenligner modusen med et slåssespill – bare med våpen.

Gunfight er bare én av flere forskjellige moduser som kommer til Call of Duty: Modern Warfare. Activision og utvikler Infinity Ward lover å vise frem mye mer om noen uker, nærmere bestemt 1. august.

Call of Duty: Modern Warfare lanseres 25. oktober, for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi har latt oss imponere av Call of Duty: Modern Warfare.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden