Se Grand Theft Auto IV-modden som gjør spillet penere enn noensinne

Klarer Grand Theft Auto V å holde følge?

Selv om bildet er tungt komprimert ser vi hva modden er god for.
Haysam Keilany

De siste årene har vi skrevet noen artikler om iCEnhancer-modifikasjonen som maler et nytt lag over Grand Theft Auto IVs utdaterte grafikk. Nå står nok en versjon for tur, og spillet har blitt penere enn noensinne. Målet er å få spillet til å bli så fotorealistisk som mulig.

I videoen nederst i artikkelen kan du selv se hvordan det syv år gamle spillet kommer til å se ut når modifikasjonoppdateringen kalt iCEnhancer C slippes. Spørsmålet er vel egentlig om Grand Theft Auto V klarer å holde følge når det kommer til Windows 24. mars. Merk at videoen selvfølgelig komprimeres av youTube, og bildene i denne saken er hentet fra iCEnhancers Facebook-sider som også forringer kvaliteten mye.

På tide å besøke Liberty City igjen snart, kanskje?

Det som er nytt i iCEnhancer C er nye fotorealistiske teksturdetaljer og noen ekstra ting. Man vil kunne velge mellom to innstillinger: én der realismen er litt tonet ned, og en annen der spillet fyrer på alle sylindre. Stabilitet er også et mål med denne nye oppdateringen.

Om den blir helt fullført eller ikke er dog et spørsmål som er ubesvart akkurat nå. Ved nyttår fortalte mannen bak prosjektet at han ikke er sikker på om han kommer til å slippe annet enn en beta-utgave.

Det er den 24 år gamle modderen Haysam Keilany fra New Zealand som har stått for iCEnhancer-modifikasjonen de siste årene. Allerede i 2012 hadde vi vår første sak om modifikasjonen, som da hadde kommet seg til versjon 2.1.

For øyebklikket kan du laste ned iCEnhancer versjon 3.0 fra Keilanys nettsider, iCELaGlacE. Det hele krever litt knoting fra brukeren sin side, men med litt tid kan man altså gi Liberty City et mye trengt ansiktsløft.

Det finnes en del sære mods til andre spill også.
Noen fikset en tropemodifikasjon til vinterkalde Skyrim »

iCEnhancer C-videoen.

Siste fra forsiden