Konkurranse

Se hva som ligger bak luke 11 i julekalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Headsett til Xbox One

Dagens premie er et Turtle Beach Stealth 600-headsett, myntet på Xbox One og Windows 10. Dette trådløse headsettet har en mikrofon med justerbar følsomhet, som dempes automatisk når den ikke er i bruk, og 50 mms høytalere i øreklokkene.

Turtle Beach Stealth 600 for Xbox One & Windows 10.
Turtle Beach

Headsettet bruker Windows Sonic Surround til å by på surroundlyd, og skal vare i 15 timer mellom hver lading. Ellers kan du gjøre andre typiske ting, som å endre på EQ-instillinger, eller putte mikrofonen i monitormodus for å høre hvordan lydnivået ligget an.

Premien er levert av PR Nordic.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
542 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden