Se hvordan Battlefield 1-utviklerne går frem for å gjøre våpnene autentiske

Mye arbeid har gått med til å gjøre våpnene autentiske, ifølge EA.

Da det nye Battlefield-spillet ble kunngjort i mai, var det nok mange som hevet et øyenbryn eller to av det faktum at spillet tar oss helt tilbake til første verdenskrig. Det nye scenariet byr på mye utstyr som nok er ukjent for mange, og nå har EA sluppet en ny video som gir et innblikk i våpendesign-prosessen.

I videoen, som du kan se øverst i artikkelen, gjennomgås en lang rekke av jernvaren som står til spillernes disposisjon, som omfatter alt fra hagler, klubber og bayonetter til gassgranater og maskingeværer av ymse varianter.

EA skal ha gjort et grundig arbeid med å studere de gamle våpnene og gjenskapt dem med høy presisjon.
EA/YouTube

Mye research

EA benytter videoen til å bedyre at de har innhentet mye informasjon om de gamle våpnene, blant annet hvordan de lyder, selve skyteopplevelsen og hvordan de brukes. Detter er gjort for å gjenskape våpnene på en så autentisk måte som mulig.

Det har allerede blitt avslørt at Battlefield 1 har seks våpenkategorier, og at nærkampvåpen vil spille en større rolle enn i tidligere spill i serien. Våpnene vil også være mer spesialiserte, som betyr at det er viktig å være klar over styrkene og svakhetene, slik at man kan tilpasse våpnene til de ulike situasjonene.

Ellers byr spillet på muligheten til å pumpe bly fra dobbeltdekkerfly, ri hester, kjøre motorsykler og manøvrere digre luftskip, for å nevne noe. Battlefield 1 lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows. den 21. oktober.

I mellomtiden er EA på ingen måte ferdig med Battlefield 4: Nå gir de bort enda en gratis utvidelse »

Siste fra forsiden