Se hvordan det er å spille Overwatch med en platespiller­kontroller

YouTube-er spiller Lúcio med to DJ Hero-kontrollere.

Midt mellom hurven av spillere som runder Dark Souls ved å bruke dansematter, plastgitarer, ratt og pedal eller i blinde, har det dukket opp et annet finurlig bidrag i «fyr spiller spill med rar kontroller»-sjangeren. I toppvideoen ser du YouTube-personligheten «Whybeare» spille Overwatch-helten Lúcio med – passende nok – en turntable-kontroller. I spillet er Lúcio en brasiliansk DJ, som fungerer som lagets healer.

De mest skarpøyde ser nok at Whybeare bruker to DJ Hero-kontrollere til spillingen – en plastikkdings som ikke fikk mye liv utenfor den lite populære DJ Hero-serien fra slutten av 2000-tallet. Bevegelser styres med den venstre platen, mens sikting overlates til den høyre platen. Skyting og ferdigheter er lenket til knappene på kontrolleren.

Populært skytespill

I Blizzards skytespill er det to lag på seks spillere som konkurrerer mot hverandre. Spillere velger mellom en drøss figurer, som alle har forskjellige våpen, gjenstander og egenskaper. Hver karakter fyller også spesifikke roller i laget.

Da Overwatch ble lansert tidligere i år fikk det nesten toppscore av vår anmelder, som roste spillets personlighet, stil og variasjon:

– Det mest imponerende med Overwatch er hvor gjennomtenkt og vellaget alle de ulike enkeltdelene av spillet er, og hvor godt de fungerer sammen. Det er lite som føles overflødig eller unødvendig, og man får alltid akkurat det man trenger til enhver tid, skrev Gøran Solbakken.

Har du fått med deg jakten på den mystiske figuren i spillet?
«Alle» trodde at en ny Overwatch-figur skulle dukke opp, men Blizzard hadde andre planer »

Siste fra forsiden