Se litt av enspillerdelen i Friday the 13th: The Game

Ny trailer viser Jason på blodig jakt.

Da Friday the 13th: The Game ble lansert 26. mai 2017 var det et snaut halvår senere enn opprinnelig planlagt. Utsettelsen var ifølge utvikler Gun Media nødvendig for å slenge på en enspillerdel – til det som opprinnelig kun skulle være en flerspilleropplevelse – men månedene gikk uten at fans så noe til den lovte kampanjemodusen.

Friday the 13th: The Game får også en enspilleropplevelse.
Gun Media

Sent i forrige uke tente teamet imidlertid nytt håp om at enspillerdelen faktisk er på vei, med lanseringen av en ny trailer. Videoen – som du kan se over – viser en kikk på utfordringsmodusen i spillet, en utvidelse som blir gratis på samtlige plattformer.

Blodig og brutalt

I utfordringsmodusen trer spillere inn i rollen som drapsmaskinen Jason Voorhees, og får i oppdrag å utføre en rekke brutale likvideringer. Videoen viser en utfordring at den lettere sorten, der Jason må gjøre kål på to karer som beleilig nok har stoppet på siden av veien for å skifte dekk på bilen sin.

Spillere får benytte seg av en rekke overnaturlige evner, som muligheten til å teleportere fra ett sted til et annet, mens de prøver å finne den beste fremgangsmåten for de ulike situasjonene.

Hva drapene angår kan det se ut som man har en haug med valgmuligheter, som tilsynelatende gjør det mulig å hele tiden tilpasse seg etter hva som skjer. Hvorvidt man belønnes for kreativitet eller må følge bestemte retningslinjer for å fullføre utfordringene er imidlertid uvisst.

Gun Media påpeker at traileren kun viser en tidlig versjon av utfordringsmodusen, og ting kan dermed endre seg frem mot lansering. Når gratisutvidelsen er ventet har utvikleren foreløpig ikke sagt noe om. og før den jobber teamet med å rulle ut dedikerte servere for spillet på PlayStation 4 og Xbox One.

Life is Strange-skaperens neste spill blir også en blodig opplevelse.
Vampyr lanseres i juni »

Siste fra forsiden