Se Metal Gear-videoen som imponerte alle

Neste Metal Gear-spill kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

I forbindelse med Metal Gear Solid-seriens tjuefemårsjubileum, kunngjorde Hideo Kojima og Konami det neste spillet i serien, kalt Metal Gear Solid: Ground Zeroes.

Arrangementet var ment som lukket, men i internetts alder kan lite holdes hemmelig. I etterkant har det kommet mer informasjon rundt spillet, samt at alle har fått se videoen det ble snakket så varmt om.

Hvem er denne gutten?
Og hvem er denne pene mannen?

Imponerende video

I den fikk vi se noe av kraften som ligger i Fox Engine, den nye grafikkmotoren fra selskapet.

Grafikken og detaljnivået er svært imponerende, og det kan se ut som spillet er tiltenkt neste generasjons konsoller. Kojima har derimot presiserte at spillet skal komme til Xbox 360 og Playstation 3.

Det som er presentert så langt stammer riktignok fra en PC, men det har blitt presisert at grafikknivået skal være «sammenlignbart med PS3-versjonen».

Vi får vi se Big Boss snike seg rundt flomlys ved å gjemme seg bak ulike steiner, og etter hvert ekspedere en vakt med lyddempet pistol. Videre fikk vi se han hoppe i en jeep, og senere kalle inn et helikopter for å komme seg unna.

Big Boss er den genetiske faren til Solid Snake, som vi blant annet stiftet bekjentskap med i Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Spillutvikleren har i etterkant forklart at spillet er mye mer åpent enn de tidligere spillene i serien, og helikopteret vi fikk se i filmen tar oss med til andre oppdrag rundt omkring i verden. Han har også sagt at spillet skal være en «prequel» til Metal Gear Solid 5.

Som om ikke dette var nok, har det også blitt kunngjort at en Metal Gear-film er på vei. Det er gitt litt detaljer rundt dette, annet enn at filmen skal produseres av Avi Arad. Han har tidligere jobbet med filmer som Spider-Man, X-Men og Iron Man.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes kommer til PlayStation 3 og Xbox 360, men har ingen dato enda.

Les også: Nytt Metal Gear Solid avslørt
Les også: Sniktitt: Metal Gear Rising: Revengeance

Les også
Anmeldelse: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Siste fra forsiden