Se Microsofts Xbox One-konferanse i reprise

Spillselskapet hadde en del snadder på lur.

OPPDATERING 17:33: Konferansen er nå ferdig, men kan sees i reprise i videovinduet overfor.

Opprinnelig sak følger.

Sony står over Gamescom-sirkuset i år for første gang på en stund og prioriterer heller Paris Games Week i oktober, men hovedkonkurrent Microsoft stiller opp for å vise mer av hva vi kan vente oss fra dem som spillselskap.

Antageligvis kan vi vente oss en fortsettelse av mye av det som vi fikk se under E3 i juni. Halo 5: Guardians får nok sin tid i rampelyset, ligeså Forza Motorsport 6 og Fable Legends.

Oddsen for at Microsoft vil bruke en del tid på å vise Rise of the Tomb Raider er også rimelig høy. Etter å ha slengt penger etter Square Enix for å sikre seg at spillet blir værende på maskinen i om lag ett år, ønsker de nok å få så mye blest om det som mulig før høstlanseringen.

Spørsmålet er om vi også får høre noe om den videre PC-spillsatsingen til Microsoft. Ettersom Windows 10 ble lansert for bare få dager siden kan det tenkes at selskapet smir mens jernet er varmt.

De som sto over E3

Før E3 ble sparket igang fortalte Microsoft at de skulle spare tre godtbiter til Gamescom. Derfor vet vi at at både Quantum Break fra Alan Wake-studioet Remedy, nye Crackdown og Platinum Games Scalebound skal dukke opp på messen. Får vi se nytt fra spillene under konferansen også, mon tro?

Presis klokken 16:00 tirsdag kveld får vi svaret.

Vi har for øvrig også sendt to stykk journalister ned til Köln for å ta pulsen på Gamescom. Forvent en mengde sniktitter, intervju og artikler fra tokløveret i ukene som kommer.

Siste fra forsiden