Se opptak av PlayStations Paris Games Week-konferanse

Vi fikk en del nye spill, og noen nye trailere til etterlengtede titler.

Paris Games Week går av stabelen denne uken, og som vanlig er Sony på plass for å dele noen av sine fremtidsplaner. Mandag 30. oktober varter selskapet opp med sitt PlayStation Media-show, og vi kan tilsynelatende vente oss opptil flere store nyheter.

Som på E3-messa i juni starter Sony festen med et forhånds-show klokken 16:00, med nyheter om både nye og gamle spill. Via sin offisielle blogg frister PlayStation-teamet med syv helt nye spillannonseringer for både PlayStation 4 og PlayStation VR, og det bare i løpet av den første timen.

Deretter er det over til hovedscenen klokken 17:00, der vi skal få en «eksklusiv kikk på den neste bølgen med PlayStation-spill». Hvilke titler dette omhandler er som alltid vanskelig å spå, men vi forventer å se mer av blant annet God of War, Detroit: Become Human og Horizon: Zero Dawn-utvidelsen The Frozen Wilds.

Andre etterlengtede spill inkluderer The Last of Us Part II, Days Gone og Death Stranding. Hvorvidt disse gjør en opptreden er imidlertid litt mer usikkert.

Du kan følge presentasjonen direkte på Gamer.no, eller via PlayStations nettsider. Vi legger videostreamen i topp når den dukker opp.

Hva håper du å se fra Paris Games Week?
Del gjerne dine ønsker i kommentarfeltet under.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden