Se video av den intense nye spillmodusen i Titanfall 2

Live Fire blir hektiske saker.

For litt siden kunne vi rapportere at det allerede ganske frenetiske skytespillet Titanfall 2 får en ny gratisoppdatering som blant annet skal levere en ny, intens modus kalt Live Fire. Akkurat hva denne modusen innebærer har vi nå fått et bedre innblikk i.

EA har nemlig skjenket oss en ny video som viser Live Fire i aksjon. Det actionfylte klippet kan du se øverst i artikkelen.

Høyt tempo

Live Fire innebærer at man spiller mot hverandre i lag på seks stykker hver og hvor man ikke har tilgang til titanene, men derimot må innfinne seg med å kun spille som piloter. Modusen retter seg spesielt mot dem med ekstra skjerpet konkurranseinstinkt og skal by på særdeles høyt tempo og få pustepauser.

Live Fire-modusen er inspirert av paintball-sporten.
EA

Oppdateringen kommer med to helt nye områder som er designet spesifikt for Live Fire-modusen og som legger til rette for heseblesende nærkamp-scenarier. Områdene heter Stacks og Meadow, og beskrives av utgiveren selv som «dødsbokser».

Rundene varer bare i 60 sekunder, og utvikleren Respawn har uttalt at modusen er inspirert av banespill, eller speedball-kamper, i paintball. Den nye oppdateringen har ennå ikke fått en spesifikk dato. Utvikleren har for øvrig allerede bekreftet at 2017 vil by på vesentlig mer innhold, og at de allerede er i ferd med å teste ut nye idéer.

Nå har det kommet mer informasjon om et annet skytespill: Star Wars Battlefront får full enspillerkampanje »

Siste fra forsiden