Titanfall 2 får snart en ny runde med gratisinnhold

Respawn frister blant annet med ny flerspillermodus og nye brett til skytespillet.

EA

I oktober i fjor kunngjorde Respawn Entertainment at Titanfall 2 ikke ville ha et sesongpass. I stedet skulle utvikleren tilby nye flerspillerbrett og -moduser som gratis ekstrainnhold i månedene som fulgte skytespillets lansering.

I november kom den første innholdspakken, Angel City's Most Wanted – med blant annet ett brett, én ny pistol og tilpasningsmuligheter for spillets titaner – og nå har studioet lagt frem nye detaljer for Titanfall 2s neste utvidelse.

Frenetisk flerspillermodus

Live Fire-modusen er inspirert av hektiske paintballkamper.
EA

I februar vil Respawn introduserere en ny modus kalt Live Fire, for to lag på seks spillere. Modusen er kun for piloter, så det blir ikke mulig å benytte seg av spillets titulære roboter denne gangen.

Live Fire er designet for å være frenetisk, og hver runde varer i bare 60 sekunder. I løpet av den tiden må man prøve å eliminere samtlige av spillerne på motstanderlaget for å vinne. Dersom begge lag overlever er vinneren det laget som er i besittelse av et flagg som plasseres vilkårlig på spillbrettet:

– Live Fire ble inspirert av banespill, eller speedball-kamper, i paintball. Vi ønsket å fange ånden fra disse lynraske konkurransedrevne kampene og tilføre en Titanfall-vri. Live Fire, som banespill, handler utelukkende om å hele tiden bevege seg fremover. Man må angripe motstanderne uten å nøle, og ta raske avgjørelser som enten vil sikre seieren eller tape kampen for laget ditt, skriver Respawn.

Mer innhold i vente

Respawn planlegger mer ekstrainnhold for Titanfall 2.
EA

Ved siden av Live Fire vil februaroppdateringen by på to flerspillerbrett som er designet spesielt for den nye modusen, et nytt Coliseum-brett og en rekke andre små og store endringer.

Respawn hintet også til nok en innholdspakke, med lansering en gang i mars, som blant annet byr på et gjensyn med Colony, et flerspillerbrett fra det første Titanfall-spillet. Flere utvidelser skal også slippes enda senere i år, men disse har vi ikke fått vite noe om enda.

Lanseringen av Titanfall 2 fikk tøff konkurranse fra både Battlefield og Call of Duty.
Respawns skytespill klarte seg imidlertid svært godt, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden