Titanfall 2 får snart en ny runde med gratisinnhold
(Bilde: EA)

Titanfall 2 får snart en ny runde med gratisinnhold

Respawn frister blant annet med ny flerspillermodus og nye brett til skytespillet.

I oktober i fjor kunngjorde Respawn Entertainment at Titanfall 2 ikke ville ha et sesongpass. I stedet skulle utvikleren tilby nye flerspillerbrett og -moduser som gratis ekstrainnhold i månedene som fulgte skytespillets lansering.

I november kom den første innholdspakken, Angel City's Most Wanted – med blant annet ett brett, én ny pistol og tilpasningsmuligheter for spillets titaner – og nå har studioet lagt frem nye detaljer for Titanfall 2s neste utvidelse.

Frenetisk flerspillermodus

Live Fire-modusen er inspirert av hektiske paintballkamper.
Live Fire-modusen er inspirert av hektiske paintballkamper. Bilde: EA

I februar vil Respawn introduserere en ny modus kalt Live Fire, for to lag på seks spillere. Modusen er kun for piloter, så det blir ikke mulig å benytte seg av spillets titulære roboter denne gangen.

Live Fire er designet for å være frenetisk, og hver runde varer i bare 60 sekunder. I løpet av den tiden må man prøve å eliminere samtlige av spillerne på motstanderlaget for å vinne. Dersom begge lag overlever er vinneren det laget som er i besittelse av et flagg som plasseres vilkårlig på spillbrettet:

– Live Fire ble inspirert av banespill, eller speedball-kamper, i paintball. Vi ønsket å fange ånden fra disse lynraske konkurransedrevne kampene og tilføre en Titanfall-vri. Live Fire, som banespill, handler utelukkende om å hele tiden bevege seg fremover. Man må angripe motstanderne uten å nøle, og ta raske avgjørelser som enten vil sikre seieren eller tape kampen for laget ditt, skriver Respawn.

Mer innhold i vente

Respawn planlegger mer ekstrainnhold for Titanfall 2.
Respawn planlegger mer ekstrainnhold for Titanfall 2. Bilde: EA

Ved siden av Live Fire vil februaroppdateringen by på to flerspillerbrett som er designet spesielt for den nye modusen, et nytt Coliseum-brett og en rekke andre små og store endringer.

Respawn hintet også til nok en innholdspakke, med lansering en gang i mars, som blant annet byr på et gjensyn med Colony, et flerspillerbrett fra det første Titanfall-spillet. Flere utvidelser skal også slippes enda senere i år, men disse har vi ikke fått vite noe om enda.

Lanseringen av Titanfall 2 fikk tøff konkurranse fra både Battlefield og Call of Duty.
Respawns skytespill klarte seg imidlertid svært godt, mente vår anmelder »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen