Titanfall 2 får mer gratisinnhold neste uke

I tillegg lanserer Respawn en ny prøveversjon for spillet.

EA og Respawn slapp torsdag nye detaljer om den neste innholdspakken for Titanfall 2. «Colony Reborn» slippes på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 30. mars, og blir tilgjengelig gratis for alle som eier skytespillet.

Det nye R101-våpenet.
EA

Pakken inkluderer blant annet flerspillerbrettet Colony, opprinnelig lansert for det første Titanfall-spillet. I tillegg får spillere ett nytt våpen – maskingeværet R-101 – og en ny, brutal henrettelse.

De som ønsker seg litt mer innhold kan også betale for diverse nye kosmetiske gjenstander.

Spill Titanfall 2 gratis

Samtidig med lanseringen av Colony Reborn sparker EA i gang en ny gratisperiode på samtlige plattformer. Fra 30. mars til 3. april får nye spillere fri tilgang på Titanfall 2s flerspillerdel, samt en treningsmodus og ett oppdrag fra enspillerkampanjen.

Som en bonus for de som allerede eier Titanfall 2, får spillere dobbelt så mange erfaringspoeng som vanlig i løpet av gratishelgen. Ved endt prøveperiode stenges flerspillerdelen for gratisspillere, men både treningsmodusen og enspilleroppdraget forblir gratis for all fremtid.

Respawn lover i tillegg en oppdatering for spillet, som blant annet skal rette opp i en rekke feil og forbedre balansen i spillet. Utvikleren vil dele nøyere detaljer om denne ved en senere anledning.

Titanfall 2 fikk tøff konkurranse fra både Battlefield og Call of Duty i fjor.
Respawns skytespill klarte seg imidlertid svært godt, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden