Titanfall 2s nyeste gratisoppdatering lanseres neste uke

Respawn frister blant annet med to flerspillerbrett og en ny modus.

Respawn trakk denne uken sløret av den neste gratisoppdateringen for Titanfall 2, kalt A Glitch in the Frontier. Oppdateringen introduserer en ny runde med ekstrainnhold og justeringer til spillet, og blir tilgjengelig på samtlige plattformer den 25. april.

Glitch-brettet kan passe bra for spillere som liker å løpe på veggen.
Respawn Entertainment

Øverst på innholdslisten er to nye flerspillerbrett – Glitch og Deck. Førstnevnte er ifølge Respawn et mellomstort brett, designet for hurtig og flytende navigering fra sted til sted. Deck er på sin side laget for Live Fire-modusen, og består av trange korridorer og utsatte områder.

Ny fraksjon og spillmodus

A Glitch in the Frontier gir også et gjensyn med M.R.V.N.-robotene, i form av en ny fraksjon. Respawn har ikke forklart nøyaktig hvordan dette skal fungere, men muligens får man spille som de tilsynelatende harmløse maskinene.

Deck-brettet er laget for Live Fire-modusen.
Respawn Entertainment

Marked for Death-modusen fra det første Titanfall-spillet vender også tilbake. Her blir én spiller på hvert lag valgt ut som mål, og spillere må eliminere målet på det andre laget samtidig som de beskytter målet på sitt eget lag.

Oppdateringen byr ellers på et ansiktsløft til spillets hovedmeny, en ny brutal henrettelse for piloter og flere andre små endringer. Du kan se traileren for A Glitch in the Frontier i videovinduet øverst i artikkelen.

Titanfall 2 fikk tøff konkurranse fra både Battlefield og Call of Duty i fjor.
Respawns skytespill klarte seg imidlertid svært godt, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden