Titanfall 2 dropper sesongpass

Alle fremtidige flerspillerbrett og moduser blir gratis for skytespillet.

Respawn Entertainment

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i 2014, men i løpet av bare et par måneder sank spillerbasen drastisk. I ettertid har Respawn Entertainment blant annet skyldt på modellen som ble brukt for nedlastbart innhold, og med denne ukens lansering av Titanfall 2 har utvikleren ingen planer om å gå i den samme fella.

Angel City-brettet fra Titanfall dukker opp igjen i oppfølgeren.
Respawn Entertainment

I stedet for å tvinge spillere til å kjøpe pakker med nye flerspillerbrett og moduser – et valg som splittet Titanfalls spillerbase – vil alt fremtidig Titanfall 2-innhold slippes gratis. Det melder Respawn i på sine nettsider.

– Dette betyr at når du har kjøpt Titanfall 2 inkluderer investeringen din hele enspillerkampanjen, alle brettene og modusene i flerspillerdelen og støtte for spillet i lang tid fremover uten noen skjulte kostnader, forklarer utvikleren.

Enspillerkampanje

I motsetning til forgjengeren får Titanfall 2 en fokusert enspillerkampanje, som ble avduket for første gang på årets E3-messe. I forkant av spillets lansering avslørte Respawn lite om selve handlingen, men vi fikk vite at vi skal spille som Jack Cooper, en soldat som blir fanget bak fiendens linjer og må samarbeide med en av spillets titulære roboter for å overleve.

I tillegg byr spillet selvfølgelig på mer av seriens fartsfylte flerspiller, med flere kjemperoboter, våpen og utstyr å leke seg med. Da vi testet flerspillerdelen i august mente vår skribent at Titanfall 2 byr på mer av det samme, noe han mente er helt greit:

– Og på sitt mest spektakulære er det virkelig festlig å spille Titanfall 2. Spesielt når datastyrte fiender, piloter og de tidligere nevnte titanene barker sammen i fargesterke og intense dødskamper – da rister det godt i spilladrenalinet, skrev Espen Jansen.

Titanfall 2 lanseres på Xbox One, PlayStation 4 og PC den 28. oktober.

Respawn er blant flere utviklere som jobber med Star Wars-spill.
EA har store planer for galaksen langt, langt borte »

Siste fra forsiden