Titanfall 2 får åpen beta til helgen

Respawn inviterer til test av flerspillerdelen, men kun på konsoll.

Respawn Entertainment har annonsert datoer for to åpne betatester av Titanfall 2s flerspillerdel. Den første går av stabelen allerede til helgen, og varer fra 19. til 21. august, mens den neste er satt til den påfølgende helgen, altså 26. til 28. august.

Titanfall 2-betaen byr blant annet på nye brett, moduser, titaner og våpen.
Respawn Entertainment

I løpet av den første testen får spillere prøve to nye titaner, samt en rekke nye våpen og verktøy på to av flerspillerbrettene. Beta nummer en byr på to lagbaserte moduser – fem mot fem i Bounty Hunt og åtte mot åtte i Pilots vs. Pilots. Alt innholdet videreføres til den neste testen, der spillere også vil kunne utforske ett nytt brett og én ny modus – seks mot seks i Amped Hardpoint.

Alt du må gjøre for å delta er å laste ned «Titanfall 2 Multiplayer Tech Test» fra enten PlayStation- eller Xbox-butikken, avhengig av hvilken plattform du ønsker å spille på. PC-spillere er ikke invitert til spillets to første betatester.

Ikke klar for PC-testing

I en oppdatering på Titanfall 2s nettsider forklarer Respawn-sjef Vince Zampella at betaen kun blir tilgjengelig på konsoll fordi PC-utgaven rett og slett ikke er klar for åpen testing. Ifølge Zampella skyldes dette den store variasjonen i maskinvare blant PC-spillere, noe utvikleren fortsatt holder på å klargjøre spillet for.

Respawn frykter at PC-spillere er for nysgjerrige.
Respawn Entertainment

I tillegg innrømmer han at Respawn er redde for at nysgjerrige PC-spillere skal få grave i spillets filer:

– Enspillerhistorien har noen vidunderlige hemmeligheter som vi ønsker å bevare frem til lanseringen, og vi må passe på lekkasjer. Våre fantastisk nysgjerrige PC-spillere har bevist tidligere at de vil grave frem alt de kan, og at det er fare for at de kan avsløre noe av enspillerdelen, skriver Zampella.

Vi fikk prøve Titanfall 2 tidligere i år.
– Hurtigere og mer frenetisk enn det første spillet »

Siste fra forsiden