Se video fra PlayStation 4-spillene

Vi har samlet alt på én plass.

Natt til torsdag fyrte Sony opp med et sirkus av en pressekonferanse der de for første gang avduket PlayStation 4. Tradisjon tro fikk vi bivåne en hel del nye spill, og et par gjengangere, som skulle vise oss hva den nye maskinen kan by på i tiden som kommer.

Her har vi samlet trailerne til alle de viste spillene.

Les også: PlayStation 4 er annonsert Les også: Disse utviklerne lager spill til PlayStation 4

Killzone: Shadow Fall

Rosinen i pølsa for de som er mest interessert i å se hva PlayStation 4 kan yte var utvilsomt Killzone: Shadow Fall. Det kommende skytespillet fra Guerilla Games ble demonstrert med en nesten åtte minutter lang spilldemo, og viste seg helt klart fra sin beste side.

Klarer ikke laste video

Destiny

Bungies nye nettfokuserte skytespill stilte også opp for Sony, og vi fikk se litt mer av spillet i aksjon. Vi fikk også vite at spillet kommer samtidig til PlayStation 3 og PlayStation 4, og at det er tilgjengelig når konsollen slippes på markedet.

Klarer ikke laste video

Knack

Sony åpnet hele spillpresentasjonen med Knack – et actionplattformspill som virker å blande plattformspill med Katamari Damacy-voksing. Roboten Knack jobber på menneskenes side mot goblinhæren – en ressurs som kommer godt med, ettersom Knack kan vokse seg gigantisk.

Les også
Anmeldelse: inFamous: Second Son
Klarer ikke laste video

Watch Dogs

Fjorårets E3-vinner kunne by på en ny demonstrasjon i anledning PlayStation 4-avdukingen. Denne gangen fikk vi se litt mer av hva Watch Dogs' Big Brother-samfunn har å by på i dagslys, mens hovedperson Aiden Pierce forhindrer ran og stikker av fra politiet.

Klarer ikke laste video

Drive Club

Motorstorm-studioet Evolution Studios får endelig lage det spillet de har tenkt på i lang tid. Visst nok skal konseptet ha kvernet innad i studioet i 10 år. Drive Club er et førstepersons bilspill som legger mye av fokuset på den sosiale interaksjonen mellom spillere.

Klarer ikke laste video

The Witness

Braid-skaper Johnatan Blow har fiklet med dette Myst-lignende gåtespillet i en god stund nå. Under PlayStation-konferansen troppet han velvillig opp på scenen og fortalte at spillet kommer først på PlayStation 4, før han gikk av og viste den sakrale traileren du kan se her.

Klarer ikke laste video

Infamous: Second Son

Sucker Punch kunne vise frem neste innslag i superheltsagaen Infamous. Infamous: Second Son virker å ta litt inspirasjon fra Watch Dogs' konsept. Superhelter blir jaget verden over, og overvåkingssamfunnet er i full sving. Serieveteran Cole MacGrath er ingesteds å se.

Klarer ikke laste video

Deep Down

Capcom demonstrerte sin nye spillmotor Panta Rhei med en konseptvideo av et spill med navn Deep Down. Her har den japanske utviklern smurt tykt på med fantasytroper – ikke minst får vi se en ildsprutende drage. Mest av alt ser dette ut som en Dragons Dogma-oppfølger.

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden