Secret Files 3 får dato

Eventyrspillets utgivelsestidspunkt er ikke lenger hemmelig.

Pek-og-klikk-eventyret Secret Files 3 skal lanseres 14. september i år, har utgiver Deep Silver kunngjort i en pressemelding. Det tredje spillet i den populære eventyrserien starter med at Max kidnappes av ukjente gjerningsmenn, og som vanlig er det opp til seriens faste helt, Nina, å redde dagen. Det viser seg raskt at Max har rotet seg inn i skumle konspirasjoner.

Spillet har vært under utvikling en stund, og vi tok en liten titt på en uferdig utgave allerede i oktober i fjor. Da skrev jeg blant annet følgende:

– Secret Files-serien har mange tilhengere, og disse har god grunn til å glede seg til det tredje spillet dukker opp i løpet av neste år. Her venter et nytt, verdensomspennende eventyr med historiske konspirasjoner og potensielt overnaturlige elementer. Spillet ser ut til å følge i forgjengernes fotspor, både på godt og vondt. Følelsen av eventyr er fortsatt absolutt til stede, og det samme er følelsen av frustrasjon over gåter som ikke henger på greip.

Underveis i eventyret vil du møte massevis av utfordringer, og reise både i tid og rom. Blant de eksotiske stedene vi får besøke er Cleopatras Alexandria og Leonardo da Vincis Firenze.

Secret Files 3 er kun under utvikling for PC, og mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Les også: Tilbakeblikk: Gabriel Knight: Sins of the Fathers
Les også: Eventyrspillenes utvikling – del 1

Siste fra forsiden