Sega kjøper Sports Interactive

Folkene bak Football Manager blir en del av den japanske giganten Sega. Det samme gjelder Secret Level, studioet bak Americas Army: Rise of a Soldier.

Sega fortsetter å ekspandere den vestlige delen av virksomheten sin, og i dag kunngjorde de at de har kjøpt opp to nye utviklerstudioer; britiske Sports Interactive og amerikanske Secret Level. Sports Interactive ble grunnlagt i 1994 av brødrene Paul og Oliver Collyer, og stod for den ekstremt suksessfulle Championship Manager-serien som ble utgitt av Eidos.

Etter bruddet med Eidos, begynte Sports Interactive å lage fotballspill under Football Manager-navnet, og studioet har i tillegg utvidet virksomheten til å lage managerspill basert på andre idretter. Nå har de, som sine britiske venner i The Creative Assembly, blitt en del av det stadig voksende Sega-imperiet.

Det samme har amerikanske Secret Level, som ble grunnlagt i 1999. Secret Level har spill som Magic: The Gathering - Battlegrounds og America's Army: Rise of a Soldier på rullebladet, og i fjor kunngjorde de at de jobbet med å lage et neste-generasjonsspill for Sega.

Siste fra forsiden