Send simmene på turné

The Sims 3 får ny utvidelsespakke.

The Sims 3 ruller videre, og i dag har Electronic Arts annonsert en ny ekspansjon for det populære spillet sitt. Den heter The Sims 3: Showtime, og skal etter planen lanseres i mars.

Noen gjør litt vel mye for å få et glimt av ei dametruse.

Denne gangen er målet å gjøre simmene dine til popstjerner, akrobater, tryllekunstnere og DJ-er, og du får selv mulighet til å skape scenen de skal opptre på. Simmene kan opptre i alt fra undergrunnspuber til massive stadionanlegg eller konserthaller, og du kan legge inn effekter og kulisser for å gjøre showene deres mer spennende.

EA forteller at måten du bygger scenen på vil få direkte påvirkning på simmenes prestasjoner og mottakelsen hos publikum.

Ellers skrytes det av nye sosiale funksjoner, i form av noe som kalles SimPort. Her får du blant annet mulighet til å sende simmene dine til venner for å opptre i deres sim-verden. Simmene kan reise ut på turné på nettet, og få belønninger underveis.

Pakken kommer til PC og Mac. Det er ikke umulig at Electronic Arts velger å gi pakken ut under et annet navn her til lands, da de liker å oversette titlene til The Sims-ekspansjonene til norsk.

Du må selvfølgelig ha The Sims 3 installert for å kunne bruke utvidelsen.

Siste fra forsiden