Serious Sam 3 blir forsinket

Forhistorien til skytespillenes største bølle lar vente på seg.

Ikke la deg lure, Sam er slettes ikke en seriøs type. Siden 2001 har han stort sett fartet rundt med usannsynlig digre eller kraftige våpen og massakrert horder av romvesner. Det tredje kapittelet i serien og forgjengeren til de foregående spillene skule egentlig komme i sommer, men har nå blitt utsatt.

Han her må du få has på.

22. november er den endelige slippdatoen for PC-versjonen av Serious Sam 3: BFE, skal vi tro Gamespot. Xbox 360- og PlayStation 3-utgavene kommer senere, men det er fortsatt uvisst når.

Tilbake til gamledager

Skytespillet ble først annonsert i vinter, og forteller historien om hva Serious Sam foretok seg før handlingen i det første spillet. Som tidligere er det snakk om hissige skuddvekslinger med svært mange fiender samtidig. Konfrontasjonene skjer i digre, åpne områder, hvor dekning i beste fall er en illusjon.

Det seneste tilskuddet til serien kommer også med en samarbeidsdel for opptil 16 spillere, hvor man må benytte et spektakulært arsenal, bestående av blant annet en drøss av nærkampsvåpen, for å ta ned digre sluttbosser.

Siste fra forsiden