Shadowbane legges ned

Serverstans 1. mai

Spillet er slutt for en av veteranene i MMO-sjangeren.

Det massive flerspillerrollespillet Shadowbane ble lansert i 2003, og fokuserte blant annet på å tilby omfattende muligheter for kamp spillerne i mellom.

Spillet ble aldri noen braksuksess, men hadde sine tilhengere, og i løpet av årene som har gått har mange vært innom dette MMO-spillet. Det hjalp nok også at det ble gjort gratis å spille i 2006.

Nå er det imidlertid kroken på døra for Shadowbane. Spillets servere vil være online ut denne måneden, men 1. mai skrus de av for godt. Hvis du vil ta et siste farvel med spillet, eller bare teste det før det er for sent, bør du med andre ord være rask.

Det opprinnelige utviklerstudioet bak Shadowbane, Wolfpack Studios, ble lagt ned en tid etter at Ubisoft kjøpte selskapet i 2004. Mange av utviklerne dannet imidlertid Stray Bullet Games, som har fortsatt å drifte Shadowbane.

Stray Bullet jobber for øyeblikket med et ikke-navngitt MMO som blander fantasy og science-fiction. Målet er å skape en fullstendig spillerdrevet verden, blant annet med dynamiske konflikter mellom ulike fraksjoner.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden