Shadow Complex Remastered er ute på Xbox One nå

Kommer til PlayStation 4 og Steam i mai.

Epic Games

I fjor annonserte Epic Games en oppusset versjon av sideskrolleren Shadow Complex, som skulle lanseres på PC, Xbox One og PlayStation 4. PC-spillere fikk sin utgave i desember i fjor, og nå har turen kommet til Xbox One.

Om du ikke bryr deg om oppussingen er det greit å vite at du faktisk kan spille Xbox 360-versjonen av Shadow Complex på Xbox One nå.

Se Xbox One-traileren for Shadow Complex Remastered. (Video: Xbox)

Shadow Complex Remastered byr på alt innholdet fra det originale Xbox 360-spillet, og introduserer grafiske forbedringer, «Achievement»-støtte og en ny utfordringsmodus. I tillegg har utvikler Chair Entertainment lagt inn diverse overraskelser, som blant annet dynamiske nærkampsangrep.

På sine nettsider forteller Epic at spillet kommer til både PlayStation 4 og Steam – PC-utgaven er foreløpig kun tilgjengelig fra Epics nettbutikk – en gang i mai.

Mulighet for en oppfølger

Shadow Complex Remastered.
Epic Games

To år etter lanseringen av Shadow Complex i 2009 hadde Epic allerede fullført designet for en oppfølger. Av ukjente grunner skulle Chair ikke fortsette som utvikler for serien, og det siste vi hørte var at letingen etter et passende studio var underveis.

Nå som Chair igjen er tilbake i bildet og har pustet nytt liv i serien er det ikke utenkelig at Epic vurderer å lage en fortsettelse. Salgstallene for den oppussede versjonen vil gi en god indikasjon på om spillere er interessert i en oppfølger eller ikke, og så får vi bare vente å se hva fremtiden holder for Shadow Complex.

Vår anmelder var veldig begeistret for Shadow Complex.
– Blant årets viktigste utgivelser, skrev han i 2009 »

Siste fra forsiden