ShootMania Storm kommer i år

Heftig trailer og ny informasjon om TrackMania-skapernes skytespillsatsing.

Det er over tre år siden UbiSoft først ymtet frem at de ønsket å utvide den populære TrackMania-franchisen med to nye typer spill. Med de illustrerende navnene AdventureMania og ShootMania var det liten tvil om hva spillene i bunn og grunn ville gå ut på. Disse to nykommerne skulle sammen med TrackMania samles under fellesnavnet ManiaPlanet.

Nå har fransk-canadierne sluppet en heseblesende trailer og litt informasjon om sitt neste spill, ShootMania Storm.

Traileren, som du kan se nederst i artikkelen, viser en intens og lynrask kamp mellom et blått og rødt lag der målet er å å forsvare og fange kontrollpunkt. Figurene er ikledd neon-aktige lys, ikke ulikt noe fra Tron-universet, og kjemper i ruinene av et middelaldersk slott.

ShootMania Storm er Nadeos neste prosjekt.

ShootMania Storm skal kunne kjøres på de fleste moderne PC-er. Utvikleren hevder likevel at spillet vil være visuelt fremragende, og påpeker viktigheten i å ha en jevn bilderatio i et online-skytespill. I likhet med TrackMania-serien vil Nadeo la brukerne skape og dele sitt eget innhold med resten av ShootMania Storm-spillerne.

Det er enda ikke klart hvilke typer modi og våpen spillet vil skilte med, men utvikleren lover at alle vil kunne finne noe de liker. De skryter også av de gode verktøyene som vil la brukerne skape sin egen skytespillopplevelse akkurat slik de måtte ønske, men har ikke kommet med detaljer for hvordan dette vil virke i praksis. Spillet vil også inkludere verktøy til å skape machinima-filmer, lokal flerspiller over LAN og vil gi spillerne full kontroll over dedikerte servere.

ShootMania Storm kommer til PC en gang i løpet av året. Man kan melde seg på en kommende åpen betateste på spillets nettside.

Les også: Nytt, gratis skytespill fra Sony Les også: Valve og PayDay-studioet samarbeider

Se traileren her:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden