Silent Hill-samlingen får ikke patch på Xbox 360

Silent Hill HD Collection beholder de tekniske problemene på Xbox 360.

Da Silent Hill HD Collection plumpet ut på markedet tidligere i år fikk samlepakken mye kritikk, blant annet for de mange tekniske problemene og de skuffende visuelle effektene. Pakken som samlet Silent Hill 2 og 3 holdt rett og slett ikke mål.

Konami satte noen kluter til, og fikk endelig sluppet en oppdatering til PlayStation 3-utgaven i forrige måned som bøter på noen av problemene.

Om du derimot var en av de uheldige som kjøpte den problematiske samlepakken til Xbox 360 har du ingen lys fremtid. Konami fortalte nemlig nylig (via Eurogamer) at den planlagte oppdateringen til Xbox 360-utgaven ikke kommer i det hele tatt.

Grunnen skal være tekniske problemer og mangel på ressurser, samt dårlig timing. Konami beklager ovenfor Xbox 360-spillerne, men har altså ingen løsning på problemet.

Dette bildet viser tydelig forskjellen mellom PlayStation 2-utgaven og HD Collection-utgaven.

Tok utgangspunkt i uferdig kode

Konami har etter lanseringen innrømmet at samlepakken tok utgangspunkt i uferdig kode, og på et punkt i utviklingen skal hovedpersonen i Silent Hill 3 ha vært blå. Masahiro Ito, spillenes opprinnelige «art director» var heller ikke fornøyd med hvordan spillene han jobbet på ble behandlet, og skal ha blitt sjokkert når han fikk se bilder av hvordan spillene så ut.

Det er trist at det skulle ende slik med Silent Hill HD Collection. I samme tidsrom slapp Konami forøvrig den betydelig sterkere samlepakken Metal Gear Solid HD Collection, der alt virket å klaffe.

Les også: Legendariske spillserier i HD Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid: HD Collection

Siste fra forsiden